Schrijf je loopbaan

Schrijf je loopbaan een creatieve schrijfcursus

Sta je voor een moeilijke beslissing in je leven? Wringt het in je huidige werk- of privé situatie? Bijvoorbeeld omdat je werk ophoudt te bestaan, omdat je op zoek bent naar meer voldoening en zingeving of omdat je een andere stap wilt zetten in je werk of privé   en niet goed weet hoe dit aan te pakken?

Ga dan schrijven. Schrijven over je werksituatie in plaats van erover na te denken en te piekeren werkt heel verfrissend. Uit je hoofd op papier. Nieuwe ideeën borrelen al schrijvende op evenals nieuwe inzichten en kansen, zo schrijf je jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven. Schrijven heeft in zichzelf al een ordenende, inzicht gevende transformerende werking. De combinatie van het schrijven met het stellen van de mooie vragen tijdens de schrijfopdrachten levert snel veel op.

Werkwijze

In een kleine groep van 4- tot 6 mensen vind je in 4 dagdelen al schrijvend inzichten en antwoorden die passen bij de loopbaanvraag of het thema dat jou bezighoudt. Aan de hand van speelse, inspirerende schrijfopdrachten onderzoek je wat er speelt in jouw specifieke situatie. De aanpak is erop gericht je zoveel mogelijk uit je hoofd te halen. Door intuïtief, reflectief en associatief te schrijven word je verrast door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid. Al schrijvend krijg je als vanzelf zicht op wat echt belangrijk voor je is en kan je plannen en keuzes gaan maken en een nieuwe wending aan je werk en leven te geven. De uitwisseling met andere deelnemers is ook zeer waardevol.

Wat levert Schrijf je loopbaan concreet op?

  • Inzicht, ordening, duidelijkheid, bewustwording
  • Meer zelfvertrouwen, innerlijk weten, eigen kracht
  • Ideeën voor nieuwe stappen, mogelijkheden en perspectief
  • Mooie ontmoetingen met anderen die ook iets willen veranderen aan hun werksituatie
  • Inspiratie en uitwisseling

Investering particulier: € 225,- exclusief 21% btw

Investering zakelijk: (werkgever/instantie betaalt) € 275,- exclusief 21% btw

Speciaal combinatie-aanbod: Cursus Schrijf je loopbaan + 3 individuele loopbaan- of wandelcoach gesprekken € 620,- inclusief btw

Betaalt de werkgever/instantie dan kost deze combi € 825,- exclusief 21% btw

Ik ben gecertificeerd begeleider van de cursus Schrijf je loopbaan©, welke is ontwikkeld door Marianne Panneman van Loopbaancreatie.