Dimitri

Ik was op zoek naar een persoonlijke benadering die verder ging dan slechts een professionele kijk op mijn persoon. Ik had het idee dat jij, via creatieve methoden, de diepte in ging op het persoonlijke vlak. Dat is inderdaad ook gebleken. Na het 1e (telefoon)gesprek was het al snel duidelijk dat jij mij kon helpen.

Wat heeft het je opgeleverd?

  • meer zicht op mijn eigen professionele functioneren; doordat je me hielp om persoonlijke aspecten en kwaliteiten helder te krijgen zag ik dat dit direct invloed had op aspecten van mijn werk en mijn gedrag hierin
  • kwaliteiten bevestigd gekregen; door duidelijk te hebben wat deze zijn kan ik me focussen op passende beroepen en dit ook duidelijk maken aan de werkgever
  • inzicht dat moeilijkheden waar ik tegenaan liep in mijn werk of het proces om werk te vinden veel te maken hadden met oude ingesleten patronen in mijn gedrag en/of geestelijke toestand. Door hier zicht op te krijgen kun je er ook wat aan doen.

Hoe was de werkwijze?

Fijn. Je laat mij uitpraten en vraagt door of blijft even stil voordat je direct gereedschap of een oplossing aanreikt.
Tevens vond ik het fijn dat je ruimdenkend bent in je methoden (visualisatie, wandelcoaching).
Bovenal sta jij ervoor dat “je je dromen waar kan maken” en straal je dat uit.

Wat vond je van de wandelcoaching?

Wandelcoaching is super. Het is verrassend wat een actieve bezigheid in een mooie en stimulerende omgeving in je los kan maken terwijl je in gesprek bent.
Ook de groepswandeling was zeer positief, leuk dat je je kunt spiegelen aan anderen met zelfde en ook andere uitdagingen.