Edwin

Het sprak mij aan dat dit loopbaanonderzoek vanuit jezelf moest komen. Een assessment met daarna een resultaat volgens een patroon of iets dergelijks, daar hechtte ik geen geloof aan.
Bij De Caleidoscoop verwachtte ik sturing en uitlokking te krijgen, waarmee ik zelf het antwoord kon vinden op de vraag “Wat drijft mij om te werken en wat zou ik willen bereiken?”.

Wat heeft het je opgeleverd?

Vanuit de huiswerkopdrachten formuleerde ik zelf antwoorden op diepe vragen en wanneer ik dan ook nadacht waarom ik die antwoorden gaf, kwam ik bij de kern van mijn vraagstuk uit.
Het totaal heeft mij een soort levensdocument opgeleverd en een heldere kijk op wie ik ben en wat ik werkelijk wil.
Tijdens de sessies heb ik vaak heldere en open (soms confronterende) gesprekken gehad, die mij meer zelfvertrouwen hebben gegeven.
Met dit alles verwacht ik nu, met mijn 41 jaar, mijn drijfveren en kwaliteiten vorm te kunnen gaan geven en plezier en voldoening in mijn werk terug te vinden.

Hoe was de werkwijze?

De werkwijze was als verwacht en op mijn lijf geschreven.
Ook stond De Caleidoscoop gelukkig open om tussendoor – op mijn verzoek – een andere aanpak in te zetten. Volgens mij heeft De Caleidoscoop veel mogelijkheden/gereedschappen in huis om een maatwerkprogramma op te zetten dat bij iemand persoonlijk past.
De sfeer tijdens de gesprekken was ontspannen en vertrouwd.