Eliane

Ik voorzag een half jaar geleden dat mijn huidige baan mij niet meer voldoende voldoening zou geven. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach die een stukje mee kan lopen op je loopbaanpad. Ik kwam eigenlijk vrij snel uit bij jou, enerzijds doordat het in de buurt was (pragmatisch als ik ben), en anderzijds door je prachtige creatieve website en je insteek met creatieve methoden.

In het eerste gesprek stelde je meteen al hele goede vragen, zodat ik besloot een compleet traject af te nemen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad, want het heeft me waardevolle inzichten opgeleverd over wie ik ben en wat ik wil.
Het is ook verbazingwekkend om te ontdekken dat alle antwoorden eigenlijk in jezelf te vinden zijn. Pas door de juiste vragen te stellen komen de antwoorden eruit.
Ook het ontdekken dat overtuigingen je zowel kunnen stimuleren als belemmeren was een eyeopener.
Ik merk nu dat ik veel beter een keuze kan maken in wie en wat ik wil zijn in mijn beroepsleven.

Ik start binnenkort met een opleiding op een totaal ander gebied als waar ik nu actief in ben, en hoop hierin andere kanten van mijzelf te kunnen ontwikkelen. Op den duur hoop ik tussen beide, voor mij interessante beroepsgebieden, een combinatie te kunnen maken.
Lydia bedankt voor het inspirerende traject.