Tilly

Ergens wist ik al een hele tijd dat wat ik deed ik weliswaar prima kon, maar dat het mij niet blij maakte, me geen energie gaf.
En hoe vaak ik ook in gesprekken met anderen en in gesprek met mezelf aan het nadenken was over wat dan wel, echt verder kwam ik er niet mee.

… lees verder

Sheila

Hartelijk dank voor al je moeite en je geduld.
Vooral het feit dat je geen druk op me uitoefende maar me alles zelf liet ontdekken heb ik bijzonder op prijs gesteld.

… lees verder

Suzan

Na een fikse ziekteperiode, een ontslag en een mislukt reïntegratietraject mocht ik een IRO-traject starten bij een bedrijf naar keuze. Ik maakte een selectie van drie kleine bedrijven, en de Caleidoscoop sprong er na een gesprek uit. Wat me aansprak was de persoonlijke en creatieve benadering van Lydia.

… lees verder

Marcel

Gedurende mijn werkloosheid ben ik in aanmerking gekomen voor een reïntegratie project.
Ik had de vrije keuze om een bedrijf te zoeken en kwam al snel bij De Caleidoscoop terecht door de informatie op internet.

… lees verder

Gerard

Bij mijn zoektocht naar een passend reïntegratiebedrijf ging het mij primair om het vinden van een kleinschalige organisatie met een warme en verfrissende uitstraling en persoonlijke aanpak.
Eigenlijk een combinatie van een coach, een psycholoog en een arbeidsconsulent.

… lees verder

Eliane

Ik voorzag een half jaar geleden dat mijn huidige baan mij niet meer voldoende voldoening zou geven. Daarna ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach die een stukje mee kan lopen op je loopbaanpad. Ik kwam eigenlijk vrij snel uit bij jou, enerzijds doordat het in de buurt was (pragmatisch als ik ben), en anderzijds door je prachtige creatieve website en je insteek met creatieve methoden.

… lees verder

Edwin

Het sprak mij aan dat dit loopbaanonderzoek vanuit jezelf moest komen. Een assessment met daarna een resultaat volgens een patroon of iets dergelijks, daar hechtte ik geen geloof aan.
Bij De Caleidoscoop verwachtte ik sturing en uitlokking te krijgen, waarmee ik zelf het antwoord kon vinden op de vraag “Wat drijft mij om te werken en wat zou ik willen bereiken?”.

… lees verder

Dimitri

Ik was op zoek naar een persoonlijke benadering die verder ging dan slechts een professionele kijk op mijn persoon. Ik had het idee dat jij, via creatieve methoden, de diepte in ging op het persoonlijke vlak. Dat is inderdaad ook gebleken. Na het 1e (telefoon)gesprek was het al snel duidelijk dat jij mij kon helpen.

… lees verder

Arno

Na een herplaatsing binnen mijn organisatie, wist ik even niet meer welke kant ik op wilde. Ik had het gevoel helemaal vast te zitten tussen enerzijds mijn “zekerheden” (prettige collega’s, goede werkgever en dito arbeidsvoorwaarden) en anderzijds het diep gewortelde gevoel om mijzelf verder te ontwikkelen en te kiezen voor het werk wat ik echt leuk vind.

… lees verder